Rob Lückerath

Positief ingestelde dierenarts.

Naast de eerstelijns diergeneeskunde gaat dierenarts Rob zijn interesse uit naar orthopedie. Hij volgde hiervoor reeds verscheidene opleidingen in binnen- en buitenland, onder andere de AO Master Course in Davos, Zwitserland. Tevens schrijft hij iedere week een column over dieren in Het Nieuwsblad.

Christine Butaye

Een ambitieuze dierenartse

Christine studeerde af in 1994 aan de Universiteit van Gent. Na een tijd op haar eentje gewerkt te hebben, startte ze in 2001 de samenwerking met Rob Luckerath. Chirurgie is haar grote passie en in de loop der jaren heeft ze zich hierin verder gespecialiseerd. Zij heeft meerdere buitenlandse cursussen bij de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) gevolgd. In 2012 volgde ze ook de specialisatiecursus Ophtalmology aan de ESAVS in China. Bij haar kan u dus steeds terecht als uw huisdier een oogprobleem heeft. Minimaal invasieve chirurgie is haar sterke punt. Endoscopische operaties vormen ook een onderdeel van haar takenpakket.


Jeroen Verstreken

Positief ingestelde dierenarts.

Jeroen Verstreken studeerde af in juli 2016 als dierenarts kleine huisdieren. Gedurende zijn studie liep hij binnen- en buitenlandse stages en groeide zijn interesse in tandheelkunde, orthopedie, neurologie en ziekten bij knaagdieren en konijnen. Hij zal zich de komende jaren verdiepen in interne geneeskunde, orthopedie en cardiologie.

Annemarie Geyskens

Annemarie is onze dierenartsassistente en helpt de dierenartsen waar ze kan. Ze geeft de gehospitaliseerde dieren graag de nodige zorg en aandacht. Ze staat klaar voor al uw vragen en zal u hartelijk verwelkomen in onze praktijk.