Uw Dierenkliniek nabij Kampenhout: Aeternitas is 25 minuten rijden van Kampenhout Vlaams Brabant in de plaats Herent. U bent welkom met uw hond, kat, fret of knaagdier.

Kom met uw huisdier op bezoek!

Dierenkliniek Aeternitas krijgt graag de honden, katten, fretten en knaagdieren uit Kampenhout op bezoek!

Onze dierenartsen zijn ervaren en specialist op gebieden als oogoperaties, laparscopie (onderzoek van de buikholte), orthopedie, radiografie (röntgen) en echografie.

Voorbeeld uit onze dierenkliniek

Na een een ongeluk of een val kan uw huisdier botten breken (trauma oplopen). De hond van een dame uit Kampenhout kwam bij onze dierenkliniek terecht toen het dier was aangereden door een auto.  Botbreuken kunnen op verscheidene plaatsen bij een hond voorkomen als deze is aangereden. In het geval van Simba, een herdershond, was de voorpoot gebroken.

De dierenarts moet bij botbreuken kiezen tussen verschillende technieken en de juiste toepassen voor de botbreuk. Keuze heeft de dierenarts uit ingipsen,  pennen, externe fixatie, platen en schroeven of combinaties hiervan. Dierenkliniek Aeternitas is ingericht om operaties hiervoor uit te voeren. Gelukkig voor Simba en zijn bazin is Dierenkliniek Aeternitas op korte afstand van Kampenhout en daardoor snel geholpen.

Meer weten over wat u kunt doen bij een dier dat gewond is geraakt? Volg een cursus ehbo voor dieren!

DnA Dierenartsencentrum

Mechelsesteenweg 1062
3020 Herent


TELEFOON016 / 29 04 79

Emailinfo@dnaherent.be

Ondernemingsnr.BE0475.518.447