CrossSPOED

Dierenarts omgeving Kampenhout – Vlaams Brabant

Uw Dierenkliniek nabij Kampenhout: DNA Herent is 25 minuten rijden van Kampenhout Vlaams Brabant in de plaats Herent. U bent welkom met uw hond, kat, fret of knaagdier.

Kom met uw huisdier op bezoek!

Dierenkliniek Aeternitas krijgt graag de honden, katten, fretten en knaagdieren uit Kampenhout op bezoek!

Onze dierenartsen zijn ervaren en specialist op gebieden als oogoperaties, laparscopie (onderzoek van de buikholte), orthopedie, radiografie (röntgen) en echografie.

Voorbeeld uit onze dierenkliniek

Na een een ongeluk of een val kan uw huisdier botten breken (trauma oplopen). De hond van een dame uit Kampenhout kwam bij onze dierenkliniek terecht toen het dier was aangereden door een auto.  Botbreuken kunnen op verscheidene plaatsen bij een hond voorkomen als deze is aangereden. In het geval van Simba, een herdershond, was de voorpoot gebroken.

De dierenarts moet bij botbreuken kiezen tussen verschillende technieken en de juiste toepassen voor de botbreuk. Keuze heeft de dierenarts uit ingipsen,  pennen, externe fixatie, platen en schroeven of combinaties hiervan. Dierenkliniek Aeternitas is ingericht om operaties hiervoor uit te voeren. Gelukkig voor Simba en zijn bazin is Dierenkliniek Aeternitas op korte afstand van Kampenhout en daardoor snel geholpen.

U kunt bij ons terecht op het vrij spreekuur van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 uur tot 10:00 uur. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken. Wenst u een afspraak? Dat kan alleen telefonisch, op ons nummer: 016 – 29 04 79. Gaat het om een spoedgeval? Belt u dan direct naar het volgende nummer: 016 – 29 04 79

Cat