CrossSPOED

Over ons

Uw dier onze passie

Bij ons binnenkomen is als het ware thuiskomen. Uw dier en u moeten zich op uw gemak voelen. Onze equipe stelt alles in het werk om u te ontzorgen. De linkerkant van onze praktijk is daarom gericht op huiselijkheid, met natuurlijk een vers gezette espresso of cappuccino. De gezelligheid van de wachtkamer staat in schril contrast met de professionaliteit van het rechter gedeelte. Dit gedeelte is volledig ingericht als een klein ziekenhuis. Praktisch alle medische zorgen en operaties kunnen daar worden uitgevoerd. Een bekwaam team onder leiding van Christine Butaye verzorgt middels de modernste microchirurgie de operaties. Wij hebben een aparte honden- en kattenhospitalisatie,wat het welzijn van de patiënten ten goede komt.

Ons dierenartsencentrum is volledig uitgerust met de nieuwste, hoogwaardige, medische apparatuur. Zo kunnen wij ter plaatse een uitgebreid bloed- en urineonderzoek doen, röntgenfoto’s nemen, echo’s uitvoeren en non-invasieve analytische methodiek toepassen zoals endo- en laparoscopie.

Onze praktijk is met de auto én met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Met Bus 285 stapt u voor onze deur uit, bij halte “Ellestraat”.