CrossSPOED

Onze equipe

Ervaren, deskundig en betrokken

Positief ingestelde dierenarts

Rob Lückerath

Naast de eerstelijns diergeneeskunde gaat dierenarts Rob zijn interesse uit naar orthopedie. Hij volgde hiervoor reeds verscheidene opleidingen in binnen- en buitenland, onder andere de AO Master Course in Davos, Zwitserland. Tevens schrijft hij iedere week een column over dieren in Het Nieuwsblad.

Ambitieuze dierenarts

Christine Butaye

Christine studeerde af in 1994 aan de Universiteit van Gent. Na een tijd op haar eentje gewerkt te hebben, startte ze in 2001 de samenwerking met Rob Luckerath. Chirurgie is haar grote passie en in de loop der jaren heeft ze zich hierin verder gespecialiseerd. Zij heeft meerdere buitenlandse cursussen bij de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) gevolgd. In 2012 volgde ze ook de specialisatiecursus Ophtalmology aan de ESAVS in China. Bij haar kan u dus steeds terecht als uw huisdier een oogprobleem heeft. Minimaal invasieve chirurgie is haar sterke punt. Endoscopische operaties vormen ook een onderdeel van haar takenpakket.

Goedlachse assistente

Annemarie Geyskens

Annemarie zal u hartelijk verwelkomen en neemt graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.
Ze staat de dierenartsen bij, zowel tijdens de consultaties als aan de operatietafel. Uw huisdier wordt door haar warm begeleid.

Vastberaden dierenarts

Melanie Van Damme

Melanie studeerde af in 2017 en werd meteen deel van onze equipe. Ze houdt zich bezig met de eerstelijns diergeneeskunde en heeft bijzondere interesse in kattengedrag en -welzijn. Ze is een vastberaden dierenarts die geen schrik heeft om haar handen vuil te maken.

Veelzijdige assistente

Sarah Hamels

Sarah studeerde af aan de hogeschool Vives te Roeselare. Ze staat in voor het onthaal en helpt de dierenartsen en gehospitaliseerde dieren waar ze kan. Organisatorisch is ze sterk aangelegd, geen enkel klusje gaat ze uit de weg.

Bruisende dierenarts

Lore Desagher

Lore studeerde af in 2013 aan de Universiteit van Gent. Na 3 jaar in Tanzania gewerkt te hebben, verhuisde ze terug naar België en vervoegde ze in 2020 ons team. Naast de eerstelijns diergeneeskunde verdiept Lore zich graag in de dermatologie. Ze houdt ervan om met haar honden te gaan joggen.

Gedreven assistente

Chloé Geerts

In 2020 studeerde Chloé af aan de hogeschool Vives te Roeselare. ​​​​​Haar passie gaat uit naar dierenwelzijn en -zorg. Laboratoriumtesten uitvoeren, de opgenomen patiënten de nodige zorg geven en assisteren tijdens chirurgische ingrepen zijn helemaal haar ding.

Enthousiaste assistente

Anne-Sophie Gillemot

Anne-Sophie ontvangt jullie graag met een lach. Ze staat in voor het onthaal en helpt mee met de verzorging van de gehospitaliseerde dieren. Hier kunnen ze steeds genieten van een stevige portie Tender Loving Care. In haar vrije tijd sport ze veel en houdt ze van reizen en lange wandelingen met de honden.

Waarheidlievende dierenarts

Valérie Peeters

Valérie studeerde af in 2020 en deed in datzelfde jaar ook haar afstudeerstage bij ons. Naast de eerstelijns diergeneeskunde gaat haar interesse uit naar cytologie en medische beeldvorming. Buiten het werk kan Valérie erg genieten van een mooie wandeling met haar trouwe Labrador Victor en een gezellige dag weg met vriendinnen.

Gemotiveerde assistente

Quérine Fontaine

Quérine is de “benjamin” van het team. Al van kleins af aan wou ze bij ons werken. Haar onuitputtelijke energie zorgt voor entertainment in de praktijk. Quérine volgt de gehospitaliseerde dieren secuur op en geeft hen Tender, Love & Care. Ze werkt graag in een nette praktijk en neemt de nodige tijd om zich hiervoor in te zetten.

Leergierige dierenarts

Caro Vandenberghen

Caro studeerde af in 2023 aan de universiteit van Gent. Na haar afstudeerstage ging ze meteen bij ons aan de slag. Voorlopig houdt ze zich bezig met eerstelijns diergeneeskunde maar in de toekomst wil ze zich verdiepen in de motor van het lichaam: het hart. Ze houdt van wandelen, reizen en beoefent gehoorzaamheid en agility met haar Border collie.

Hartstochtelijke kinesiste

Ine Vlasselaer

Ine was bij de eerste lichting dierenkinesisten van België.
Bewegingsleer is haar tweede natuur.
Als aanvulling op het orthopedisch onderzoek zorgt zij voor de optimale revalidatie.