CrossSPOED

Onze equipe

Ervaren, deskundig en betrokken

Positief ingestelde dierenarts

Rob Lückerath

Naast de eerstelijns diergeneeskunde gaat dierenarts Rob zijn interesse uit naar orthopedie. Hij volgde hiervoor reeds verscheidene opleidingen in binnen- en buitenland, onder andere de AO Master Course in Davos, Zwitserland. Tevens schrijft hij iedere week een column over dieren in Het Nieuwsblad.

Ambitieuze dierenartse

Christine Butaye

Christine studeerde af in 1994 aan de Universiteit van Gent. Na een tijd op haar eentje gewerkt te hebben, startte ze in 2001 de samenwerking met Rob Luckerath. Chirurgie is haar grote passie en in de loop der jaren heeft ze zich hierin verder gespecialiseerd. Zij heeft meerdere buitenlandse cursussen bij de European School for Advanced Veterinary Studies (ESAVS) gevolgd. In 2012 volgde ze ook de specialisatiecursus Ophtalmology aan de ESAVS in China. Bij haar kan u dus steeds terecht als uw huisdier een oogprobleem heeft. Minimaal invasieve chirurgie is haar sterke punt. Endoscopische operaties vormen ook een onderdeel van haar takenpakket.

Goedlachse assistente

Annemarie Geyskens

Annemarie zal u hartelijk verwelkomen en neemt graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.
Ze staat de dierenartsen bij, zowel tijdens de consultaties als aan de operatietafel. Uw huisdier wordt door haar warm begeleid.

Vastberaden dierenarts

Melanie Van Damme

Melanie studeerde af in 2017 en werd meteen deel van onze equipe. Ze houdt zich bezig met de eerstelijns diergeneeskunde en heeft bijzondere interesse in kattengedrag en -welzijn. Ze is een vastberaden dierenarts die geen schrik heeft om haar handen vuil te maken.

Veelzijdige assistente

Sarah Hamels

Sarah is de jongste van het gezelschap. In 2018 studeerde ze af aan de hogeschool Vives te Roeselare. Ze staat in voor het onthaal en helpt de dierenartsen en gehospitaliseerde dieren waar ze kan. Organisatorisch is ze sterk aangelegd, geen enkel klusje gaat ze uit de weg.

Bruisende dierenartse

Lore Desagher

Lore studeerde af in 2013 aan de Universiteit van Gent. Na 3 jaar in Tanzania gewerkt te hebben, verhuisde ze terug naar België en vervoegde ze in 2020 ons team. Naast de eerstelijns diergeneeskunde verdiept Lore zich graag in de dermatologie. Ze houdt ervan om met haar honden te gaan joggen.

Hartstochtelijke kinesiste

Ine Vlasselaer

Ine was bij de eerste lichting dierenkinesisten van België.
Bewegingsleer is haar tweede natuur.
Als aanvulling op het orthopedisch onderzoek zorgt zij voor de optimale revalidatie.

Holistische dierenartse

Winnie Meeremans

Winnie is gepassioneerd door natuurlijke geneeswijzen zoals acupunctuur, homeopathie, kruiden en etherische oliën.
Sinds haar afstuderen in ’95 wijdt zij zichzelf aan holistische diergeneeskunde. Zij volgde veelvuldige bijscholingen in binnen- en buitenland om dieren beter te kunnen helpen. Acupunctuur, homeopathie en de juiste voedingssupplementen zijn in staat een groot aantal klachten te verlichten bij vele huisdieren, ook hun gedrag wordt vaak positief beïnvloed.

Gedreven assistente

Chloé Geerts

Chloé haar passie gaat uit naar dierenwelzijn en -zorg. Laboratoriumtesten uitvoeren, de opgenomen patiënten de nodige zorg geven en assisteren tijdens chirurgische ingrepen zijn helemaal haar ding. In haar vrije tijd speelt ze graag gitaar, doet ze aan sport en geniet ze van haar vrienden, familie en Beagle Doly!

Enthousiaste assistente

Anne-Sophie Gillemot

Anne-Sophie ontvangt jullie graag met een lach. Ze staat in voor het onthaal en helpt mee met de verzorging van de gehospitaliseerde dieren. Hier kunnen ze steeds genieten van een stevige portie Tender Loving Care. In haar vrije tijd zet ze zich in als vrijwilliger voor asielen en houdt ze ervan om lange wandelingen te maken met de honden.